Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Válgame Dios

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Válgame Dios taj Ned Mar 18, 2012 9:27 pm

TheLaki12


Admin
VÁLGAME DIOSRCTV | 2012

Na dan početka ove priče Yamiléin život potpuno će se promeniti: upoznaće jednog divnog, ozbiljnog i odgovornog momka, ali i jednog besramnika. Problem je što neće znati koji je koji, pa će se samim tim naći pred rizikom da izabere pogrešnog. Ali... To je u stvari samo jedan od problema sa kojima će sirota Yamilé morati da se suoči da bi bila srećna.

Yamilé López je, kao uostalom i sve žene iz porodice, lepa, inteligentna, zabavna, vredna, dobra... I žrtva prokletstva. Pre više od jednog veka, njena prababu Gudeliju pokušala su da osvoje dva udvarača - jedan je bio dobar, a drugi katastrofalan. Ona je izabrala ovog drugog, pod izgovorom da će ga sigurno promeniti, te da će on uz nju postati bolji čovek. Međutim, stvari su pošle po zlu, a isto to se godinama kasnije dogodilo i njenoj ćerki Genari i unuci Gumersindi, i praunici Guillermini... Zapravo, ista stvar se dešava svim ženama iz porodice, koje nikako ne uspevaju da odaberu pravog muža za sebe. Međutim, ne radi se o tome da one to ne umeju, već su jednostavno žrtve strašnog prokletstva.

Ali hajde da se vratimo na dan početka naše priče i događaje koji će potpuno promeniti Yamiléin život... Tog dana naša junakinja se probudila vrlo uspaničena - shvatila je da sve njene prijateljice već imaju momke, a da je jedino ona - sama. To u njoj budi strah da će ostati usedelica doveka! Zvuči pomalo neverovatno da tako lepa, simpatična i vredna devojka strahuje od toga, ali tako je! Da ironija bude veća, ona je ceo svoj život provela gledajući predivne venčanice - majka i baka su je odgajale i školovale zahvaljujući jedinoj stvari koju znaju da rade, zanimanju kojim su se bavile sve članice porodice Lopez, još od Gudelije - one su krojačice.

Yamilé izlazi iz kuće veoma nervozna - ide na svoj prvi intervju za posao i živčana je jer ne zna hoće li ga dobiti. Ali, ona je uspaničena zbog još nečega - utuvila je sebi u glavu da mora hitno da nađe muža! I da taj muž mora da bude divan, lep, ozbiljan, vredan i odgovoran... Taj neko mora da je spasi utiska da će zauvek ostati sama. Ali pronaći takvog muškarca nije nimalo lako - retki su oni koji ispunjavaju devojčine kriterijume, ona lično ne poznaje nijednog, a hitno mora da ga pronađe!

Sudbina će se postarati da ga tog dana i upozna. Baš tada, u žurbi da stigne na vreme na zakazani intervju, ući će u taksi koji vozi Ignacio Castillo, vatrogasac koji je lep, ozbiljan, vredan, dobar... On taksira samo onda kada ima slobodne dane. Inače je u vatrogasnoj stanici, posvećen je spašavanju života ljudi. Ma, pravi heroj! Čim ga vidi, Yamilé će zadrhtati u grudima, a isto će se dogoditi i Ignaciu kad ugleda nju. Nema sumnje, on je čovek njenog života! Ali, zahvaljujući prokletstvu, tog istog dana, nešto kasnije, Yamilé će upoznati Joséa Alberta Gambou, besramnika. On je takođe lep i zanosan. Već 25 godina je u srećnom braku sa Marielom, a 10 godina uspešno prikriva svoju vezu sa Dinorah, svojom ljubavnicom. Za to vreme, uvek je uspevao da pronađe i "treću", s tim što naravno nijedna od njih ni ne sanja da postoje još dve... Yamilé ga upoznaje baš kada raskida sa jednom od devojaka i stiče utisak da je divan i - bez obaveza!

Kada se Yamilé uveče vrati kući i mami i baki ispriča da je upoznala dva muškarca, žene će se unervoziti, sigurne da je kletva ponovo proradila... A kada devojka prizna da joj se više svideo Ignacio, Guillermina i Gumersinda su sigurne da je José Alberto onaj pravi. Eto, možda je baš to priča koja će biti ispričana u telenoveli - o tome kako je sirota Yamilé upoznala čoveka svog života i jednog besramnika, ali je zbog prokletstva je izabrala pogrešnog... No, to nije sve... Stvari će se dodatno zakomplikovati...

Uloge:
Sabrina Seara - Yamilet López
Eduardo Orozco - Ignacio Castillo
Ricardo Álamo - José Alberto Gamboa
Estefanía López - Gabriela Gamboa
Flavia Gleske - Dinorah Calcaño
Gigi Zancheta - Mariela Campos
Ever Bastidas - Alberto José Gamboa
Rosmery Marval - Kimberly
Aran de las Casas - Héctor
Yuvana Montalvo - Mayerling
Alexander Da Silva - Remigio
Michelle Taurel - Ligia Elena

2 Re: Válgame Dios taj Ned Mar 18, 2012 9:36 pm

TheLaki12


Admin

Premijera je bila 13. marta. Epizode se postavljaju na yt winky

prva epizoda


Početak im je dobar. Pre oko 100 godina rofl rofl rofl i specijalna uloga Beba Rojas cool

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu