Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Hart of Dixie

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Hart of Dixie taj Sub Mar 17, 2012 11:32 am

iznogoud


HART OF DIXIEThe CW | 2011 - ?

Zoi Hart je mlada doktorka i Njujorkerka koja ima već sve isplanirano - čim diplomira kao najbolja u svojoj klasi nastaviće dalje koracima svog oca, kao kardiovaskularni hirurg. Ali sve to pada u vodu. Zoi je prihvatila ponudu da radi u maloj ordibnaciji u Alabami sa doktorom Harli Vilkesom, koji joj je i uputio tu ponudu.

Pri dolasku u Alabamu, saznaje da je Harli preminuo i ostavio joj je celu ordinaciju. Ali, i tu se nalaze problemi. Jedan drugi doktor u tom gradu nije uopšte zadovoljan time što će deliti ordinaciju sa nekom pridošlicom. Ali, ipak pored svih problema koji će joj se dešavati, ona će ipak ostati u tom malenom gradu i otkrivati zapravo kakav je to život a i samu sebe će bolje spoznati.

Bluebell je mali gradić u Alabami koji na stvarnoj geografskoj karti ne možemo pronaći. Stanovnici imaju svoj način života koji nastoje zadržati netaknutim, što ostavlja uticaj da žele držati svojevrsnu distancu od ostatka sveta. Sve je moguće kada im je već jedna Zoi Hart uspela uneti pomutnju.

Uloge:

Rachel Bilson - Zoe Hart
Scott Porter - George Tucker
Jaime King - Lemon Breeland
Cress Williams - Lavon Hayes
McKaley Miller - Rose Hattenbarger
Wilson Bethel - Wade Kinsella

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu