Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

El Talisman

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 El Talisman taj Ned Mar 18, 2012 9:13 pm

TheLaki12


Admin
EL TALISMÁNUnivision, Venevision | 2012

Kamila je mlada, lepa i prostodušna devojka, čiji se život menja iz korena kada se sa porodicom seli u Californiu. Njen otac, Esteban Najera, strastveni je kockar koji u partiji karata gubi svoj ranč u Tejasu. Međutim, ubrzo dobija veliku svotu novca i odlučuje da obnovi svoj život. Vodi porodicu u Californiu, gde kupuje "El Talismán". Prethodni vlasnik ranča smrtno je bolestan i prodaje imanje da bi novčano obezbedio svoju ćerku Marianu. Ipak, pre nego što umre, zažali što je prodao hacijendu i moli svog nadzornika i štićenika Pedra Ibarru da se oženi Marianu i povrati "El Talismán", po bilo koju cenu.

Camilin dolazak u novi dom označiće početak strastvene ljubavne priče sa mnogim obrtima. Kada upozna Pedra, njih dvoje odmah shvataju da su jedno za drugo. Ali, mnogi će se truditi da ih razdvoje i spreče ih da dosegnu željenu sreću. Pre svih, tu je Gregorio Negrete, vlasnik susedne hacijende, koji više od svega želi da prisvoji "El Talismán" i neće birati sredstva da ostvari taj cilj. Njegova deca, Lucrecia i Antonio, takođe stoje na putu pravoj ljubavi - Lucrecia želi Pedra samo za sebe, dok će Antonio učiniti sve da Camilu učini svojom. Osim toga, tu je Pedrov brak sa psihički nestabilnom Maranom.

Kada Gregorio izaziva Camilinog oca na partiju pokera i postavivši zamku postaje vlasnik toliko željenog imanja, Pedro se ubacuje u igru i osvaja "El Talismán". Ubeđena da je čovek koga voli namerno ostavio nju i njenu porodicu na ulici, Camila se oseća prevareno i odlučuje da ode daleko.

Godinama kasnije, ona je uspešni agronom, a posao je ponovo dovodi u kraj gde je spoznala ljubav. Sreće Pedra i shvata da ga još voli, ali sada mora da se suoči sa novim preprekama i izazovima, otkrivajući pritom dobro skrivane tajne, koje su ostale zakopane negde u prošlosti. Jasno joj je da Pedro nije tako loš kako je ona mislila... Ali je li sada suviše kasno da ga vrati?

Uloge:
Blanca Soto - Camila Nájera
Rafael Novoa - Pedro Ibarra
Aarón Díaz - Antonio Negrete
Lola Ponce - Lucrecia Negrete
Marcela Mar - Doris de Negrete
Karyme Lozano - Mariana Aceves de Ibarra
Julieta Rosen - Elvira Nájera
Roberto Vander - Esteban Nájera
Sergio Reynoso - Gregorio Negrete
Pablo Azar - Armando Nájera
Braulio Castillo - Renato Leduc
Roberto Huicochea - Valentin Ramos
Paola Pedroza - Tracy Guadalupe Perez
Tatiana Rodríguez - Genoveva
German Barrios - Bernando Aceves
Rodrigo Vidal - Panchito
Joaquin Gil - Margarito Flores

2 Re: El Talisman taj Ned Mar 18, 2012 9:41 pm

Marko


Admin
Gledao do neke 4 epizode. Smor zivi. Ima nesto malo dobrih delova ostalo da umres od dosade. Vec je dva puta menjan termin. Ko zna sta ce do kraja da bude sa ovim.

http://serije-info.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu