Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Passione

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Passione taj Ned Mar 18, 2012 8:52 pm

TheLaki12


Admin
PASSIONERede Globo | 2010.
Broj epizoda: 160


55 godina pre početka priče, mlada devojka Elizabet, trudna sa drugim muškarcem, upoznala je i udala se za Euženija Gouveju, bogatog preduzetnika. Euženio je na početku odlučio da prizna Beteinog sina kao svog. Njih dvoje kasnije dobijaju sinove Saula, Žersona i kćerku Melinu.
Čitav svoj život, Bete je verovala kako je njen sin preminuo nedugo nakon porođaja, ali joj Euženio na samrti priznaje kako nije mogao da podnese ideju da će odgajati dete drugog muškarca, pa je lažirao detetovu smrt. To dete je usvojio italijanski bračni par i mali je odrastao kao Antonio Matoli. Danas, Antonio (poznatiji kao Toto) živi u regionu Toskane zajedno sa svojom starijom sestrom Žemom i četvoro dece: sinovima Adamom, Anjelom, Alfredom i ćerkom Agostinom.
Nakon zapanjujućeg otkrića, Euženio otkriva kako će nakon njegove smrti Antoniju pripasti polovina njegovog nasledstva. Klara - ambiciozna devojka koja se pretvara kao medicinska sestra u Euženijevoj kući načuje razgovor i zajedno sa svojim ljubavnikom Fredom započinje opaki plan krađe porodičnog bogatstva. Dok Bete pokušava da pronađe izgubljenog sina i pobrine se za firmu Gouveja, Klara i Fred otputuju u Italiju spremni da prevare porodicu Matoli. Klara zavede Totoa koji ne izdrži pred čarima lepe žene i zaljubi se u nju. Zahvaljujući tome, Klara i Fred nagovore Antonija da potpiše punomoć koja daje moć Fredu da postane Antonijev predstavnik u firmi Gouveja.
Antonijeva ćerka Agostina je u potrazi za izgubljenim mužem Berilom koji ju je pre tri godine ostavio u Italiji sa sinom Dinom kako bi svojoj porodici pružio bolji život. Berilo je danas muž bogatašice Žesike, ćerke vlasnika reciklaške kompanije, Olava da Silve.
Anjelo u Brazilu upoznaje Stelu Gouveju, Saulovu ženu i nimfomanku. Iako se Stela upušta u seksualne odnose sa mlađim muškarcima na jednu noć, Anjelo je prvi muškarac prema kojem je osetila strast.
Tu je i ljubavni trougao koji čine Dijana, Mauro i Žerson. Dijana je studentkinja novinarstva koja se zaljubi u Maura Santarema, ali nakon par nedelja zabavljanja uda se za njegovog najboljeg prijatelja Žersona. Trougao postaje četvorougao kada se u grad vrati i modna stilistkinja Melina Gouveja, Žersonova sestra, koja je od tinejdžerskih dana zaljubljena u Maura.

Uloge:
Fernanda Montenegro - Elizabeth "Beti" Gouveia
Tony Ramos - Antônio "Totó" Matolli Gouveia
Mariana Ximenes - Clara Miranda Medeiros
Aracy Balabanian - Gemma Matolli
Carolina Dieckmann - Diana Rodrigues
Reynaldo Gianecchini - Frederico "Fred" Lobato
Marcello Antony - Gerson Gouveia
Rodrigo Lombardi - Mauro Santarém
Maitê Proença - Stela Gouveia
Cauã Reymond - Danilo Gouveia
Daniel de Oliveira - Agnelo Mattoli
Leandra Leal - Agostina Mattoli4
Werner Schünemann - Saulo Gouveia
Vera Holtz - Maria Candelária "Candê" Lobato
Leonardo Villar - Antero/Giovanni
Cleyde Yáconis - Brígida Gouveia
Elias Gleizer - Diógenes Santarém
Bianca Bin - Fátima Lobato
Larissa Maciel - Felícia Lobato
Mayana Moura - Melina Gouveia
Daisy Lúcidi - Valentina Miranda
Kayky Brito - Sinval Gouveia
Tammy di Calafiori - Lorena Gouveia
André Luiz Frambach - Cridinho
Júlio Andrade - Arthurzinho
Débora Duboc - Olga
Andréa Bassit - Guida
Carol Macedo - Kelly Miranda
Kate Lyra - Myrna
Gabriel Wainer - Chulepa
Rodrigo dos Santos - Noronha
Giulio Lopes - Dr. Cavarzere
Gabriela Carneiro da Cunha - Cristina
Pedro Lobo - Amendoim
Luiz Serra - Talarico
Daniel Boaventura - Diogo Dias
Adriana Prado - Laura

2 Re: Passione taj Ned Mar 18, 2012 10:32 pm

iznogoud


Super je serija. Gledam je redovno na atlasu. Radnja je malo trash, ali je svejedno zabavno. Mariana Ximenes je genijalna!

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu