Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Un refugio para el amor

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Un refugio para el amor taj Ned Mar 18, 2012 7:30 pm

TheLaki12


Admin
UN REFUGIO PARA EL AMORTelevisa | 2012

Lusijana Hasinto je lepa i vesela devojka koja posle očeve smrti, progonjena od strane seoskog načelnika Don Akilesa, beži u Meksiko Siti. Prinuđena je da prihvati posao u baru sumnjive reputacije, kako bi preživela. Jedne noći, jedan od klijenata pokušava da je napastvuje, ali ona se brani i povređuje mu lice, zbog čega oboje završavaju u policijskoj stanici. Lusijana je optužena da je ranila klijenta i baš kada misli da je za nju sve izgubljeno, spašava je advokat Klaudio, koji joj nudi bezuslovnu pomoć i podršku.
Nakon incidenta, Lusijana dobija posao služavke u kući porodice Toreslanda, gde treba da čuva Patrisija, koji je potpuno nepokretan. Od samog početka razvija prijateljski odnos sa njim, baš kao i sa njegovom sestrom Hanom. Patrisiju se vraća volja za životom zahvaljujući prostodušnoj služavki i on u njoj vidi iskrenu prijateljicu.
Međutim, Lusijana ni ne sanja da će u toj kući sresti i Rodriga – najstarijeg sina porodice Toreslanda, advokata koji ju je branio nakon tuče u baru. Rodrigo je veoma lep mladić, koga bije glas da je veliki ženskaroš. Ipak, ima verenicu Galu, zanosnu devojku iz visokog staleža, koja je pored toga i uspešna poslovna žena. Između Lusijane i Rodriga rađa se neobjašnjiva privlačnost, koja lagano prerasta u čistu i iskrenu ljubav. Rodrigo odlučuje da raskine veridbu sa Galom i oženi Lusijanu u tajnosti, uprkos svemu. Njih dvoje se predaju jedno drugom na tajnom mestu koje predstavlja njihovo ljubavno utočište.
Kada Gala i Rodrigova majka Roselena saznaju za zabranjenu romansu mladih ljubavnika, kuju plan da ih rastave. Govore Rodrigu da ga je Lusijana zavela isključivo zbog novca. Kažu mu da je pobegla iz svog sela zbog neplaćenog duga, zbog koga je njena porodica izgubila kuću. Isto tako, stavljaju mu do znanja da je, kada je došla u Meksiko Siti, radila kao igračica u baru, te da postoji krivična prijava protiv nje, od strane jednog klijenta.
Rodrigo se suočava sa Lusijanom, koja bezuspešno pokušava da se odbrani. Zaslepljen besom, on je izbacuje iz kuće, ali i iz svog života. Slomljena i ponižena, Lusijana traži pomoć od Klaudija, za koga se nakon nekog vremena ispostavlja da je njen pravi otac. Kada saznaju za svoju povezanost, otac i kćerka se zaklinju na osvetu porodici Toreslanda. Ispostavlja se da njeni članovi nisu povredili samo Lusijanu – Klaudio je proveo nekoliko godina u zatvoru zbog prevare koju je počinio Rodrigov otac Maksimo.
Nedugo zatim, Lusijana saznaje da je trudna. Odlučuje da ništa ne govori Rodrigu i da sama odgaja svoje dete. Sa druge strane, Rodrigo se ženi Galom i život mu se pretvara u pravi pakao.
Iako je trudnoća veoma rizična, Lusijana odlučuje da je iznese do kraja i rađa Anhela, rizikujući sopstveni život. Roselena saznaje da se ona porodila i planira da joj ukrade bebu. Pretpostavljajući da bi tako nešto moglo da se desi, Lusijana beži iz bolnice, ali pada u nesvest. Misleći da je mrtva, ulični muzičar joj uzima dete i odvodi ga sa sobom. Kada se probudi i shvati da novorođenče nije kraj nje, Lusijana je slomljena bolom i odlučuje da posveti život traganju za izgubljenim detetom.
Nakon nekog vremena, Rodrigo upoznaje dečaka koji prosi na raskrsnicama i sprijateljuje se sa njim, ni ne sluteći da mu je to sin. Istovremeno, situacija sa Galom je sve gora i on odlučuje da se razvede od nje. Saznaje da je Lusijana rodila njegovo dete, traži je i moli za oproštaj. Međutim, ona mu hladno kaže da ga mrzi onoliko koliko ga je nekada volela. Rodrigo joj obećava da će pronaći Anhela... Ali samo će vreme odrediti pravac u kome će se kretati njihove sudbine. Za sada ih spaja samo nada da će jednom pronaći dečaka i moći da žive srećno u svom „ljubavnom utočištu“...

Uloge:
Zuria Vega - Luciana Jacinto Flores
Gabriel Soto - Rodrigo Torreslanda Fuentes Gil
Laura Flores - Roselena Fuentes Gil de Torreslanda
Roberto Blandón - Maximino Torreslanda
Zaide Silvia Gutiérrez - Paz Jacinto
Jessica Coch - Gala Villavicencio
Frances Ondiviela - Julieta de Villavicencio
Luz María Jerez - Conny Fuentes Gil
Humberto Elizondo - Don Aquiles
Aleida Núñez - Violeta / Coral
Brandon Peniche - Patricio Torreslanda Fuentes Gil
José Carlos Ruiz - Galdino Jacinto
Angelina Peláez - Sabina
Socorro Bonilla - Magda
David Ostrosky - Claudio Linares
Claudio Báez - Sr. Lastra
Harry Geithner - Óscar
Maricruz Nájera- Matilde
Oscar Bonfiglio - Padre Honesto
Yula Pozo - Estela
José Antonio Ferral
Roberto Miquel - Iván
Nora Salinas - Aurora
Ilean Almaguer - Hannah Torreslanda Fuentes Gil
Paul Stanley - Aldo
Tania Lizardo – Melissa
Erick Díaz - Lorenzo Jacinto Flores
Eduardo Cuervo - Polo
María Fernanda García
Jaime Lozano - Lic. Barrera
Ricardo Vera - Dr. Diez
Raúl Padilla "Chóforo" - Don Serapio
Lucia Guilmain - Brígida

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu