Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Touch

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Touch taj Ned Mar 18, 2012 7:26 am

TheLaki12


Admin
TOUCHFOX | 2012 - ?

"Dodir" je različita i raznobojna dramska serija u kojoj se nauka i duhovnost susreću sa ohrabrujućom idejom da smo svi povezani na neki nevidljiv način sa onima čije nam je živote suđeno da promenimo.

Glavni junak "Dodira" je Martin Bom (Saderlend), udovac i samohrani otac, kojeg proganja nemogućnost komuniciranja sa svojim nemim 11-godišnjim sinom, Džejkom (Dejvid Mazuz). Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da zadrži Džejka u školi, Martina posećuje Klea Hopking (Gugu Mbata-Ro), socijalna radnica koju šalju da proceni Džejkovo stanje. Sve se menja kad Martin otkriva da Džejk poseduje dar neverovatnog genija - sposobnost da vidi stvari koje niko drugi ne može, kao i obrasce koji povezuju naizgled nezavisne događaje. Martin upoznaje Artura Telera (Deni Glaver), profesora i stručnjaka za decu nadarenu u operacijama sa brojevima. Sad zavisi od Martina da odgonetne značaj i poveže brojeve grupi likova na čije živote oni utiču.

Uloge:
Kiefer Sutherland - Martin Bohm
Gugu Mbatha-Raw - Clea Hopkins
David Mazouz - Jacob "Jake" Bohm
Danny Glover - Professor Arthur Teller
Karen David - Kayla Graham
Roxana Brusso - Sheri

2 Re: Touch taj Ned Mar 18, 2012 7:30 am

TheLaki12


Admin
Touch (Dodir) od utorka 27. marta u 20:55 na FOX lifeU Americi je do sada prikazana samo jedna epizoda (25. januara). Druga epizoda na programu je 22. marta. U planu je da prva sezona ima 13 epizoda.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu