Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Survivor: Kostarika

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Survivor: Kostarika taj Sub Mar 17, 2012 11:41 am

Marko


Admin


U 4. sezoni najekstremnijeg serijala, 18 poznatih lica iz regiona, Srbije, Hrvatske, Makedonije, 9 muškaraca i 9 žena, provešće 35 dana pakla na izolovanim i divljim kostarikanskim ostvima. Boriće se za goli život, jedni protiv drugih, sa istim ciljem: preživi, pobedi i osvoji 50 000 evra!

Borba sa hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe sa drugim takmičarima, kao i lične drame, svakodnevno će zagorčavati život takmičarima. Njihova izdržljivost, smelost, snalažljivost i volja biće neprekidno na testu. Razmaženost se neće tolerisati, jer čak ni za poznata lica nema povlastica. Dnevne borbe donosiće male nagrade i olakšavati život na svega nekoliko sati, dok će sve ostalo biti samo puko životarenje.

Ovogodišnji Survivor sniman je u jugozapadnom delu Kostarike, na lokaciji netaknutog, živopisnog ali i opasnog zaliva Dulce, na obali Pacifika. Van domašaja velikih naselja, okružen sa nekoliko nacionalnih parkova, ovaj zaliv je idealno utočište brojnim životinjama: iguanama, krokodilima, kajmanima (vrsta aligatora), otrovnim zmijama i žabama, ajkulama, velikim mačkama: jaguarima, pumama…

Civilizacija je daleko. U neposrednoj blizini je samo nekoliko najznačajnijih indijanskih rezervata Kostarike gde ljudi i dalje žive na prastari način u skladu sa prirodom.

Zaliv Dulce, što znači Slatki zaliv, mnogi nazivaju tropski fjord i jedan je od tri u svetu.

Kostarika danas važi za ”najzeleniju” zemlju na svetu, a taj epitet je dobila nakon dugogodišnje borbe njenih stručnjaka i stanovništva za očuvanje prirodne sredine.

http://serije-info.serbianforum.info

2 Re: Survivor: Kostarika taj Sub Mar 17, 2012 11:42 am

Marko


Admin
Odlučeno: “Survivor” se ne ukida!

Rijaliti “ Survivor ” ipak će izbeći zlu sudbinu! Naime, kako je objasnio zamenik predsednika RRA Goran Karadžić, Savet je juče zaključio da taj šou može i dalje da bude emitovan, iako u njemu gostuje funkcioner LDP-a Marko Karadžić.

- Programi koji su snimljeni ranije i čije je emitovanje počelo pre početka kampanje, mogu da ostanu, a takav slučaj je i sa ‘Survivorom’. Mi smo emiterima preporučili da paze da niko ne dođe u podređeni položaj, ali smatramo da u ovom slučaju to ne može nikoga da ugrozi. Emiteri treba da izbegavaju emitovanje filmova i drugih emisija, osim ako procene da bi bili u gubitku i da time ne bi nikoga ugrozili i stavili u neravnopravni položaj. Zabrana se odnosi samo na programe u kojima bi neki emiter, na primer, napravio neki kuvarski šou u kojem bi u toku kampanje gostovali politički funkcioneri - izjavio je on.

http://serije-info.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu