Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

A favorita

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 A favorita taj Sub Mar 17, 2012 11:22 am

iznogoud


A FAVORITARede Globo | 2008.
Broj epizoda: 160


Donatela i Flora - dve prijateljice koje su postale rivalke. Jedna od njih počinila je ubistvo, a glumi nevinost. Dve verzije iste priče. Ko posle svega govori istinu? Donatela ili Flora?

Donatela i Flora odrasle su zajedno. Donatela je izgubila roditelje u saobraćajnoj nesreći, pa ju je Florina porodica usvojila. Tokom detinjstva, bile su najbolje prijateljice, a osnovale su i bend Varnica i Fitilj (Faísca e Espoleta). To partnerstvo donelo je veliki uspeh, ali njihova karijera biva prekinuta kad upoznaju dvojicu prijatelja - Marsela i Dodija. Donatela se udaje za Marsela, bogatog naslednica uspešne korporacije, dok Flora postaje supruga beskrupuloznog Dodija, koji je radio za Marselovog oca.

Međutim, Donatelova i Marselova sreća nije trajala dugo. Njihov šestomesečni sin Mateus kidnapovan je i više ga nikada nisu videli. Od tada, razmirice među supružnicima postaju sve veće. U međuvremenu, Flora ostavlja Doda i upušta se u strasnu avanturu sa Marselom. Rađa mu kćerku Laru, što pogoršava odnose između njega i supruge, ali i između dve nekadašnje prijateljice.
U trenutku kada je Donatelino i Florino prijateljstvo bilo u ogromnoj krizi, Marselo biva ubijen. Neko je u njega pucao tri puta, a prema rečima svedoka, oružje kojim je usmrćen bilo je kod Flore. Ona je uhapšena i osuđena na osamnaest godina zatvora. Uprkos tome što je kivna na Floru, Donatela uzima Laru i odgaja je kao da joj je prava majka.

Osamnaest godina kasnije, Flora izlazi iz zatvora i pokušava da dokaže svoju nevinost, optužujući Donatelu za ubistvo. Donatela strahuje da mi Flora mogla da joj uzme Laru, koja se sada nalazi između dve žene, nekadašnje prijateljice. I dok Flora na sve načine pokušava da vrati kćerku, Donatela će učiniti sve da je u tome spreči...

Uloge:

Cláudia Raia - Donatella Fontini/Diva Palhares/Rossana Costa
Patrícia Pillar - Flora Pereira da Silva
Murilo Benício - Dodi (Eduardo Gentil)
Mariana Ximenes - Lara Pereira Gentil / Lara Fontini
Deborah Secco - Maria Del Cielo Ferreyra Del Silva
Taís Araújo - Alicia Rosa
Carmo Dalla Vecchia - Ze Bob (José Roberto Duarte)
Cauã Reymond - Mateo Fontini / Halley gonzaga
Thiago Rodrigues - Cassiano Copola
Ângela Vieira - Arlete Salvador
Christine Fernandes - Rita Porto
Chico Diaz - Átila Mendoza

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu