Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pretty little liars

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Pretty little liars taj Sub Mar 17, 2012 11:20 am

iznogoud


PRETTY LITTLE LIARSABC Family | 2010 - ?

Nakon nestanka vešte manipulatorke Alison serija prati život šesnaestogodišnjakinja – Arie, Spencer, Hanne i Emily – koje su u međuvremenu izgubile međusobni kontakt. To se menja kada počnu pristizati tajanstvene poruke od osobe koja se potpisuje s 'A'. Vezane nekadašnjim prijateljstvom, panikom i pomutnjom uzrokovanim zagonetnim porukama, devojke se ponovno okupljaju, iako svaka ima svoj razlog da nikome ne otkrije svoju tajnu.

Aria se tek vratila u rodni grad nakon boravka u Evropi te pokušava potisnuti saznanje o koketiranju svog oca Byrona ss njegovom bivšom studentkinjom. Aria to želi sakriti od svoje majke Elle, a u međuvremenu njenu pažnju zaokuplja markantni profesor engleske književnosti Ezra Fitz. Hanna je buntovnica sklona nevoljama čija majka Ashley uzima stvari u svoje ruke u nastojanju da sačuva svoju reputaciju i imidž svoje kćeri.

Spencer je perfekcionistica i odlična učenica koja se celi život bori s tim da drži korak sa svojom uspešnom porodicom. Upravo zbog toga se oseća jako usamljeno. Čini se da je niko ne razumije dok ne pronađe pravo razumevanje - u zagrljaju sestrinog verenika.

Emily je sportašica koja pokušava pronaći svoje mesto u svetu, a počne se družiti s novom komšinicom Mayom, devojkom slobodnog duha koja se nedavno preselila u Alisoninu staru kuću preko puta ulice.

Preteće poruke ujedine devojke, a njihov život u pitoresknom predgrađu odjednom se čini jako daleko od savršenstva, kada laži i izdaje počnu pretiti svemu što im je drago. Pravi šok usledi kada i nakon pronalaska Alisoninog tela poruke ne prestaju stizati.

Uloge:

Troian Avery Bellisario - Spencer Hastings
Ashley Benson - Hanna Marin
Lucy Hale - Aria Montgomery
Shay Mitchell - Emily Fields
Sasha Pieterse - Alison DiLaurentis
Holly Marie Combs - Ella Montgomery
Ian Harding - Ezra Fitz
Chad Lowe - Byron Montgomery
Laura Leighton - Ashley Marin
Tammin Sursok - Jenna Marshall
Bianca Lawson - Maya St. Germain

2 Re: Pretty little liars taj Sub Mar 17, 2012 11:34 am

Marko


Admin
Skinuo sam prvu sezonu pa pola gledam. Trenutno sam sa 7 epizodi. Kako sam procitao nakraju druge sezone otkriva se ko je A i jedan od likova umire.

http://serije-info.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu