Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

La Mujer de Judas

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 La Mujer de Judas taj Sub Mar 17, 2012 10:28 am

iznogoud


LA MUJER DE JUDASTV Azteca | 2012

Priča počinje tragično u selu Hiko (unutrašnjost Verakruza). Meštani sela odlaze u crkvu kod oca Sebastijana, ali zatiču ga mrtvog u naručju neveste koja je nosila krvavu venčanicu. Pored njih je bila slomljena statua Svetog Jude Tadeo, i po tome je nevesta dobila nadimak „Judina žena“. To je bila Altagrasija del Toro koja je ubila sveštenika u afektu, jer ju je ljubav njenog života ostavio samu pred oltarom. Altagrasija je uhapšena i osuđena na dvadeset godina zatvora. Mislila je da će joj njene prijateljice pomoći, ali su je napustile kad su joj bile najviše potrebne.

Altagrasija, Hoakina zvana Huaka, Galilea, Rikarda, Narda i Kukita su prijateljice od detinjstva. Nekoliko dana pre ubistva sveštenika, Altagrasija je drugaricama podelila medaljone Svetog Jude Tadea, i devojke su se zaklele da će se međusobno pomagati, da nikada neće skinuti medaljon i da će ćutati o ovom prijateljstvu. Posle ovog ubistva, Altagrasija, slomljena i očajna nakon izlaska iz zatvora, planira osvetu svima onima koji su je izneverili.

20 godina kasnije, Natalija Leal i Huaka (njena majka) spremaju se za put u selo Hiko, kako bi saznali nešto više o Judinoj ženi. Na festivalu u selu koji je priredio Salomon Salvatijera, dolaze Natalija i njena majka, a nedugo zatim stiže Altagrasija koja sa sobom donosi skoro mrtvog Hulijana Moreru. Starca je neko napao i ostavio na konju, a konj ga je dovukao do festivala.

Meštani sela odmah misle da ga je napala Altagrasija i žele da je linčuju, ali Salomon i Natalija to sprečavaju. Nesrećna žena ponovo završava u zatvoru na ispitivanju. Policajci misle da su uhvatili pravog napadača, ali Judina žena u krvavoj venčanici odlazi u bolnicu i ubija Hulijana. To postaje udarna vest u svim novinama. Oslobađaju Altagrasiju i ispituju svakog meštanina sela. Natalija i Salomon se zaljubljuju jedno u drugo, i zajedno će pokušati da reše misteriju i saznaju ko je Judina žena.

Uloge:
Anette Michel - Altagracia Del Toro
Víctor González - Salomón Salvatierra
Andrea Martí - Natalia Leal
Geraldine Bazan - Emma Balmori
Daniel Elbittar - Alirio Agüero del Toro
Sergio Klainer - Buenaventura Briceño
Martha Mariana Castro - Joaquina "La Juaca" Leal
Martha Verduzco - Berenice del Toro
Betty Monroe - Galilea Batista
Niurka Marcos - Ricarda Araujo
Cecilia Piñeiro - Narda Briceño
Claudia Marín - Refugio Cuca "Cuquita" Bello
Alvaro Guerrero - Casimiro Agüero del Toro
Mauricio Aspe - Ernesto Sinclair

2 Re: La Mujer de Judas taj Uto Mar 20, 2012 1:51 pm

TheLaki12


Admin
Čelnici TV Azteca postavili ultimatum. Veći rejting ili skraćenje!
Se dice que los Ejecutivos de TV Azteca han puesto un ultimátum a la telenovela "La Mujer de Judas", protagonizada por Anette Michel debido a que no ha dado los resultados esperados, a pesar que si le han invertido mucho en locaciones, los puntos de audiencia son minimos.
Al parecer ya hablaron con la productora Maricarmen Marcos, le dejaron claro que de no subir la audiencia, la historia sería recortada.
Ya sabemos que "La Mujer de Judas" genera un rating de 8 ó 9 puntos, lo cual, es muy poco para el horario estelar. Lo más probable es que le hagan algunos ajustes a la historia. De hecho en estos días, ya se ha visto un mayor suspenso en la novela, que anteriormente no se percibía.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu