Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Por ella soy Eva

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Por ella soy Eva taj Sub Mar 17, 2012 10:26 am

iznogoud


POR ELLA SOY EVATelevisa | 2012

Huan Karlos Kabaljero, poznatiji kao „Neustrašivi Huan“, potpuni mačo muškarac, poznati zavodnik i beskrupulozni poslovni čovek, saznaje da je Elena Moreno prepreka da on dođe do mesta u upravnom odboru jedne važne firme u zemlji, jer ona sa svojom malom firmom predstavlja ogromnu konkurenciju na konkursu.

Stoga joj se on odlučuje narugati, približiti joj se, postati njen prijatelj, zavesti je i postati njen ljubavnik, kako bi ukrao informacije koje će mu pomoći da dođe do svog cilja. Ali nakon što je upoznao Elenu i učinio je žrtvom velike prevare, shvata da sve njegove predrasude o njoj uopšte nisu tačne. Otkrije veličanstvenu ženu u njoj, pametnu osobu, vrednu poštovanja i divljenja.

Za Plutarka Ramosa, jednog od direktora firme, informacija koju je Huan ukrao od Elene je ključ koji mu otvara vrata slobode (da napusti svoju suprugu), budući da postaje većinski vlasnik velike kompanije i može se prepustiti uživanju sa svojom ljubavnicom, zavodljivom Rebekom. On predstavi sebe kao vlasnika ideje, Huan Karlosa predstavi kao lopova, ne samo da je ukrao ideju od Elene, već i da je spremio ogromnu sumu novca u svoj džep, i kao da je to malo, vođen ljubomorom planira da ga ubije, jer je Huan Karlos spavao sa Rebekom, ženom koju on zaista voli.

Huan Karlos odluči priznati sve Eleni i otkriti joj svoje prave namere, ali Plutarko ga preduhitri i kaže Eleni svoju verziju, pa Elena povređena i duboko razočarana prezre čoveka koji ju je zaveo i prevario i nju i njenog sina, ne podnoseći način na koji joj je srušio snove. Njena velika ljubav pretvara se u ogromnu mržnju.

Huan Karlos, videvši da je Eleni srušio i privatni i poslovni život, odluči popraviti ono što je uradio i traži bilo kakav način da vrati njenu ljubav i kune se da će otkriti ko mu je postavio zamku.
U međuvremenu, Plutarko odluči da je najbolja osoba da vodi projekat koji je ukrao i prilagodio, niko drugi do upravo začetnica: Elena. Nudi joj posao, koji ona prihvati jer joj je potreban. Elena zatraži da joj dovedu i asistenta i jasna je u svojim stavovima pred šefovima: to mora biti žena, jer ona ne želi raditi sa muškarcima koji su joj toliko zla naneli.

Huan Karlos sazna za ovaj zahtev, i shvata da je to jedini način da dođe do Elene kojoj želi sve objasniti i zaštiti je, a ako bude moguće i ponovo osvojiti njeno srce. Veliki zavodnik, poslovni čovek i mačo MUŠKARAC, koji je uvek ponižavao i omalovažavao žene, nema drugog izlaza nego glumiti da je ŽENA, da bi ispunio zakletvu koju je sebi dao.

„Neustrašivi Huan“, ekspert za skidanje bluzi, suknji i ženskih čarapa, sad mora naučiti kako da ih oblači. Pun hrabrosti, zaboraviće na strah i uprkos kontradiktornosti, povući će herojski potez, dostojan svakog muškarca - postaće žena radi ljubavi.

Tako će dati život „Evi Leon“, usedelici od 55 godina, ženi koja na sebi nema ništa privlačno, običnoj, povučenoj ženi. Ući će u ženski svet, siguran da može s njime da se nosi, bez da može i zamisliti šta se sve dešava na nepoznatim terenima, kao što su ženski toalet, sauna ili police ženskih prodavnica...

Uloge:

Jaime Camil - Juan Carlos Caballero Mistral / Eva León Jaramillo
Lucero - Helena Moreno Romero
Mariana Seoane - Rebeca Oropeza
Marcelo Córdoba - Plutarco Ramos Arrieta
Patricia Navidad - Mimí de la Rose
Helena Rojo - Eugenia Mistral
Leticia Perdigón - Silvia Romero de Moreno
Manuel Ojeda - Eduardo Moreno
Carlos Bracho - Modesto Caballero
Jesús Ochoa - Adriano Reyes
Carlos de la Mota - Santiago Escudero
Ferdinando Valencia - Renato Camargo
Pablo Valentín - Fernando Contreras
Tiaré Scanda - Marcela Contreras

2 Re: Por ella soy Eva taj Sub Mar 17, 2012 10:30 am

Marko


Admin
Definitivno sam se iznenadio kada sam video Evu, jako dobro odradjen posao, svaka im cast!

http://serije-info.serbianforum.info

3 Re: Por ella soy Eva taj Sub Mar 17, 2012 10:36 am

Miloš 92


Slažem se... Eva Maria Leon Jaramillo viuda de Suruaga je stavrno fenomenalna.

4 Re: Por ella soy Eva taj Pon Mar 19, 2012 2:18 pm

TheLaki12


Admin
Transformacija

naklon naklon naklon

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu