Serije - info

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Biseri iz škole

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 11:13 am

iznogoud


Dakle, da li se sećate bisera i odvala tokom perioda školovanja, bilo vaših ili vaših profesora? Podelite to sa nama. Krenuću ja:

Iz perioda gimnazije, moja profesorka srpskog je imala najupečatljivije odvale, obožavali smo je.

"Sediš kao raščepljeni pelikan." (moja omiljena) rofl
"Vaša priča ide do beskraja (dramska pauza) kao voz."
"Zašto sedite kao vampiri?"

Profesorka hemije je isto bila opičena stoletna baba izgubljena u vremenu i prostoru, uvek smo se zezali da je preživela Titanik. rofl Jedna od njenih odvala je bila "Ako ne znate hemijske veze, nećete imati veze" i kada je jednom videla da dvoje učenika rade neki drugi predmet na hemiji pa je upitala "Jel ovo dete drži privatan čas na mom času" rofl A jednom smo igrali karte kod nje, pa se prodrala "Ovi se kockaju na mojim časovima." smile2

A istoričarka je bila hit po rečenici "Super si, extra si, odluševljena sam.... evo ti 2" rofl naklon

Bilo je još milijardu bisera, pišem kad se setim. A o osnovnoj školi bolje da ne krenem. Skup takvih profana se ne nailazi često. zvizdanje

2 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 11:36 am

TheLaki12


Admin
I ja sam imao ludu hemičarku valjanjeodsmeha
Dft najopičenija među profesorima bila je fizičarka. Zvali smo je Maca rofl Obožavala je žena da uči lekcije koje treba da predaje na velikom odmoru. I njeni rezulti nikada nisu kao na papiru (iako obavezno malo po malo je bacala pogled).
A što se tiče izreka ... to da me ubiješ sad ne mogu da setim. kafa

3 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 11:44 am

iznogoud


Da tek krenem sa nadimcima profesora, sad me i sramota. U osnovnoj, nastavnica istorije je bila niska i sitna devojka, uvek u crno obučena (bila je u žalosti), sa crnom kosom i prozvali smo je "Šišmiška". Bila je super, ali klinci debili u to vreme, šta da se radi. Mada je i dan danas tako zovu, a osnovnu sam završio dosta davno. :mellow:

Nastavnik fizičkog (!) je bio alkos koji nas je na časovima slao da mu kupujemo pivo. rofl
4 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 11:50 am

TheLaki12


Admin
Nadimci? Aj malo da se prisetim confused Profesori su i iz osnovne i iz gimnazije. Ne sećam se ko je više gde predavao :D

Imali smo Betmenku; profesorka srpskog. Žena je volela da se oblači na sličan princip.
Pećinko; profesor matematike. Čovek se izgubio dok je bio na ekskurziji u Resavskoj pećini.
Oliva; profesorka francuskog. Ista Oliva!
Setiću se valjda još ...

5 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 11:53 am

Miloš 92


Evo jedan sa časa srpskog:

Pita profesorka jednog debila iz mog razreda nešto a on joj kaže: "Profesorka nije mi danas dan." A ona njemu kaže: "Nije ti bio ni juče, ni pre nedelju dana, neće ti biti ni sutra, ni za nedelju dana... Markoviću tvoj život je tako dosadan, zašto ne umreš i odmoriš se."

A onda jedan sa direktorom:

Situacija se odvija u Barseloni (maturska ekskurzija. Imali smo neku pauzu dva sata, al nas je direktor lepo upozorio da budemo tačno za dva sata na dogovorenom mestu jer autobusi ne mogu da stoje dugo parkirani. Poznavajući ga koliko je lud, svi smo bili na vreme tu osim zamenice direktora i još jedne profesorke. Krećemo da ulazimo u autobus kad on tad primeti da nema zamenice. Viče on: "Gde je Zorica?! Gde se ta luda žena izgubila" U tom trenutku zamenica i ta druga profesorka dolaze polako sa kesama u rukama. Tad direktor kreće da urla na sred ulice: "Zorice sunce ti j*bem gde si do sada?!" Ona: "Kupovala sam neke cipele, bile su na sniženju" On: "Kupovala si cipele?! Mi te svi ovde čekamo da bi ti kupila cipele?!" Tad uzima njenu kesu i baca je u djubre. On: Eto ti sad cipele! Ulazi u autobus dok još više ne pobesnim." On: "Ali čekaj da uzmem cipele..." On: "Ne može! To ti je kazna što ne slušaš svog nadredjenog, ostaćeš bez cipela!" Ona: "Ali koštale su 400 evra!" On: "400 evra? I ti to zoveš sniženjem! Ulazi u autobus! Dobićeš pare kad stignemo kući!" Tad se uključuje jedan moj drug: "Direktore jel će dobiti pare od djačkog dinara?!" Direktor: "Nego od čega drugogo, nisam lud da joj dam svoje pare" Tako je nekako išla priča. Ovo nije biser sa časa al je svakako zanimljivo i vezano je za školu. Inače taj dan je bio u Barseloni dan nudista, verujte da su prolaznici više gledali u nas i našu "predstavu" nego u nuduste.

6 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 12:02 pm

TheLaki12


Admin
I el na kraju stvarno ostale cipelke u kanti? valjanjeodsmeha
Na sniženju ... samo 400 evra lol2

7 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 12:08 pm

Miloš 92


Nisu, uzela ih je.

8 Re: Biseri iz škole taj Uto Mar 20, 2012 12:10 pm

iznogoud


Moja direktorka u gimnaziji je izgledala kao Miss Piggy i par učenika joj je napravilo Myspace (tada još popularan) gde se tačno sećam da piše - Omiljen film: Kad jaganjci utihnu i Grlom u jagode. rofl A slika na profilu, ona sa svinjskim nosem.

Posle je izbio skandal kad se to sve otkrilo, ali na kraju niko nije bio sankcionisan, samo je direktorka pretrpela duševni bol. pop

Žena je bila debil i lopov, tako da je nemojte žaliti. plez

Sponsored content


Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu